Groot Hypotheken B.V.


link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Persbericht

Groot Hypotheken Schagen

gepubliceerd: dinsdag, 13 maart 2012
Persbericht

Vanaf maart 2012 biedt Groot Assurantiën te Schagen, onder een nieuw label Groot Hypotheken Schagen een nog beter advies omtrent hypotheken. Groot Hypotheken Schagen onderscheidt zich door de vergoeding die een bank of verzekeraar biedt als korting in te bouwen in de hypotheek, waardoor klanten voordeel genieten in de vorm van lage rente en geen afsluitprovisie.

De klant vergoedt Groot Hypotheken Schagen rechtstreeks op basis van een vergoeding per uur of een vast bedrag dat een stuk lager ligt dan de totale kosten aan een bank. Daarnaast is deze werkwijze voor klanten transparant en hierdoor kunnen zij een goede inschatting maken van de waarde van het advies.

Om de onafhankelijk te waarborgen heeft Groot Hypotheken een hypotheekspecialist in dienst genomen die, met meer dan 15-jaar ervaring, de klanten optimaal bedient. Ook de administratieve processen zijn op zo’n manier ingericht dat Groot Hypotheken voor vrijwel alle banken offertes kan verzorgen. Klanten zijn hierdoor gewaarborgd van totaaladvies. De hypotheek afdeling van Groot richt zich op zowel particuliere als op zakelijke klanten. Nieuwe als ook bestaande hypotheken kunnen worden behandeld

Een eerste advies gesprek is altijd gratis!

Om meer bekendheid te geven aan Groot Hypotheken wordt er een Smart ingezet die rijdend met het logo, bekendheid moet geven aan deze vernieuwde bijzondere dienstverlening. Net als Groot Assurantiën is Groot Hypotheken gevestigd aan het Noord 80 te Schagen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Groot, 0224-296000 of info@groothypotheken.nl