Groot Hypotheken B.V.


link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Dienstenwijzer

Dienstenwijzer

Hieronder tekst van het Dienstverleningsdocument van Groot Hypotheken in Schagen. Omdat wij volgens de geldende wetgeving verplicht zijn aan te tonen dat dit dienstverleningsdocument door ons aan u beschikbaar is gesteld, verzoeken wij u dit document voor ontvangst te ondertekenen.

Dienstverleningsdocument Groot Hypotheken Schagen

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. In dit document geven wij u een beschrijving van onze diensten en hoe wij beloond worden en de hoogte van onze beloning.

Groot Assurantiën Schagen B.V. handelend onder de naam Groot Hypotheken Schagen is een in 1994 opgericht assurantiekantoor dat particulieren en bedrijven adviseert over financiële risico’s en bemiddelt bij het afsluiten van financiële producten die bij de individuele klant passen. Ook hebben wij een vergunning voor andere financiële diensten zoals Betaalrekeningen, hypothecair krediet, levensverzekeringen, schadeverzekeringen en spaarrekeningen

Onze adresgegevens zijn: Noord 80, 1741 BG te Schagen.

Welke diensten verrichten wij?

Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van:

  • Hypotheekadvies aan starters (1e hypotheek)
  • Hypotheekadvies aan doorstromers
  • Hypotheekadvies aan ondernemers
  • Financiële risico’s bij overlijden
  • Financiële risico’s bij arbeidsongeschiktheid
  • Financiële risico’s bij werkeloosheid
  • Pensioenadvies

Onze dienstverlening is onderverdeeld in een aantal onderdelen.

Allereerst gaan wij kosteloos een oriëntatiegesprek met u aan. In dit gesprek leggen wij u uit wat wij in welke situatie voor u kunnen betekenen alsmede welke kosten hieraan verbonden zijn. Wanneer u weet voor welk advies u ons wil inhuren dan zullen wij dit in een overeenkomst zetten waarbij u duidelijkheid krijgt over de te verwachtte kosten.

Na de oriëntatiefase gaan wij voor u aan de slag. Wij inventariseren uw wensen en mogelijkheden en leggen dit vast in een rapportage zodat u kunt controleren of wij vanuit de juiste uitgangspunten werken.

Vervolgens adviseren wij u over de mogelijkheden en oplossingen waarmee u uw wensen kunt realiseren. Wij adviseren en bemiddelen op basis van objectieve analyse.

Wij hebben goede contacten met de aanbieders van financiële producten. Wij verzorgen de contacten tussen u en de financiële instelling bij welke u overweegt een financieel product af te sluiten.

Wij kunnen u ook van dienst zijn nadat u het door u gewenste financieel product heeft aangeschaft. Deze begeleiding kan bestaan uit beantwoording van algemene vragen over het betreffende product of aanpassing van het product vanwege gewijzigde omstandigheden (bijvoorbeeld echtscheiding, verhuizing e.d.).

Hoe betaalt u ons?

Totaal hypotheekadvies incl. bemiddeling € 2.250,=
Wij rekenen geen extra kosten voor het afsluiten van overlijdensriscoverzekeringen, ww-verzekeringen en gerelateerde arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
Dus een all-in tarief, zodat u weet waar u aan toe bent.
Aanpassing / omzetting van uw huidige hypotheek € 1.000,=
Verzekeringen
Geldt voor:
  • Overlijdensriscoverzekeringen
  • Woonlastenverzekeringen
Voor een losse verzekering rekenen wij een vast bedrag per verzekering.  € 125,=

Geen abonnementskosten

In tegenstelling tot wat in de markt veel voorkomt rekenen wij geen kosten per maand. Voor al uw vragen/opmerkingen na het sluiten van een hypotheek via Groot Hypotheken kunt u gedurende de gehele looptijd zonder kosten bij ons terecht. Eerst als er sprake is van een nieuw advies en/of bemiddeling gaan wij voornoemde kosten in rekening brengen.

Alleen voor hypotheken die Groot Hypotheken niet zelf heeft geregeld en toch bij ons in de administratie komen te staan reken wij € 120,= administratie kosten per jaar.