Groot Hypotheken B.V.


link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Starter - Introductie

Starter - Introductie

Starters in de huizenmarkt zijn de afgelopen  jaren niet verwend, integendeel. De huizenprijzen maakten het op een gegeven moment bijna onmogelijk voor mensen met een normaal inkomen om in een comfortabel koophuis te wonen.

Huizenmarkt

Wie nu een huis koopt, doet dat in veel gunstiger omstandigheden. Allereerst is de huizenmarktsituatie ten opzichte van enige tijd geleden drastisch verbeterd. Niet langer is sprake van een verkopersmarkt, waarin de verkopende partij hoge prijzen kon vragen voor zijn huis en het ook nog binnen een week kon verkopen. We spreken nu over een kopersmarkt: wie nu een huis koopt, kan rustig om zich heen kijken en een reële prijs bedingen. Huizen staan weer langer te koop en de prijzen dalen licht.

Hypotheekmarkt

Daarnaast is de hypotheekmarkt een stuk aantrekkelijker geworden. Er zijn nieuwe hypotheekvormen bijgekomen, waardoor er nu veel meer mogelijkheden zijn om de perfecte hypotheek samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een doelgroephypotheek als de startershypotheek, die is afgestemd op de specifieke wensen van beginnende eigenhuisbezitters.

Betrouwbaar advies

Staat u op het punt uw eerste huis te kopen en zoekt u betrouwbaar advies en een hypotheek die -nu en later- perfect bij u past? Groot Hypotheken helpt u inzicht te krijgen in de mogelijkheden die u heeft, zodat u een juiste keuze kunt maken met alle aspecten van uw persoonlijke leefomstandigheden. Bel of e-mail ons gerust voor een gratis statersgesprek. Het telefoonnummer is 0224 296 000, het e-mailadres is info@groothypotheken.nl Wij zijn u graag van dienst!